Arjen Spelt

Manager operations WA Security Services

Tijdens zijn studie rechten werkte Arjen in de meldkamer van Altrecht. Dat bleef hij na zijn studie doen. Toen het nieuwe bedrijf WA Security Services in beeld kwam en de beveiligings- en receptiediensten van Altrecht werden samengevoegd, ging hij zich meer met de coördinerende taken bezighouden. Per 1 juli is hij manager operations van WA Security Services.

“Hoewel ik nu niet als jurist werkzaam ben, kan ik mijn juridische kennis en vaardigheden in deze functie goed gebruiken. Als manager operations moet ik namelijk veel uitzoeken, probleemstellingen formuleren en vervolgens zaken oplossen. Ik richt me nu op de aansturing van onze tak beveiliging. Concreet betekent dat, op dit moment, onder andere het  aansturen van medewerkers, het opstellen en inregelen van instructies, protocollen en processen, het aanmaken van de roosters en mijn collega’s informeren over veranderingen in organisaties en bij klanten.

“We werken hier samen aan één doel: veiligheid.”


Het veiligheidswerk heeft me altijd geboeid. Ik vind het mooi om er mede voor te zorgen dat iedereen veilig kan werken en verblijven. En dat in combinatie met de omgang met een grote verscheidenheid aan mensen. Bij WA Security Services is geen dag hetzelfde. Het is een jong en zeer dynamisch bedrijf. Natuurlijk hebben we de nodige opstartperikelen, maar het is prachtig om die op te lossen. De sfeer is goed, want we staan met z’n allen voor hetzelfde doel: veiligheid voor iedereen.”  

"Veiligheid is onze missie, zorg onze passie"