Techniek en support

WA Security Services heeft kennis over en ervaring met de moderne technische systemen die ons veiligheidswerk ondersteunen.


MELDKAMER EN TELEFOONSERVICE

WA Security Services beschikt over optimaal getrainde centralisten die uitstekend in staat zijn u en uw medewerkers en eventuele externen op een professionele en persoonlijke wijze te woord te staan. Daarnaast beschikken zij over de kennis en vaardigheden om met de meest moderne technieken en computersystemen om te gaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan (alarm)melding en -opvolging. Ook een uitgebreide telefoonservice ten behoeve van een goede telefonische bereikbaarheid buiten kantoortijden behoort tot de mogelijkheden.


TOEGANGSBEHEER

Heeft u een duidelijk beleid met betrekking tot toegangsbeheer? Bijvoorbeeld tot medicijnkamers? Wij helpen u graag om dit in de praktijk ten uitvoer te brengen. Heeft u nog geen beleid, maar is dit wel gewenst, dan adviseren wij u graag! 

Al onze medewerkers hebben basiskennis over moderne sluit- en toegangssystemen en kunnen standaardwerkzaamheden zoals het programmeren en blokkeren van toegangspassen en/of staafjes uitvoeren.

Daarnaast heeft WA Security Services een gediplomeerd technicus beveiliging in dienst. Deze is volledig vertrouwd met toegangscontrolesystemen, inclusief het programmeren van functiegroepen, autorisatieprofielen, etc. etc.


CCTV

CCTV (‘Closed Circuit TV’) is een reeks camera’s die op een gesloten circuit zijn aangesloten. De beelden zijn dus alleen via speciale apparatuur te bekijken.  CCTV-systemen hebben een observatiefunctie, maar worden vooral ook ingezet vanwege hun preventieve werking. 

WA Security Services biedt 24/7:

 • Veiligstellen beelden;
 • Monitoring;
 • Inregelen camerasysteem naar wens van de klant.


BRANDMELDINSTALLATIE (BMI)

Op het gebied van brandmeldinstallaties biedt WA Security Services:

 • Monitoring
 • Opvolging brand- en storingsalarm, inclusief verificatie.
 • Uit-/inschakelen groepen/melders
 • Logboek bijhouden
 • Contact onderhouden met alarmcentrale, bijvoorbeeld bij werkzaamheden
 • Periodiek testen van BMI volgens NEN 2654
 • Signaleren en melden van onveilige situaties met betrekking tot brandveiligheid
 • Maken van een uitgebreide rapportage.

Ook adviseren wij u graag bij het maken van de noodzakelijke keuzes in een Programma van Eisen.


INBRAAKALAMERING EN -OPVOLGING

24 uur per dag hebben wij medewerkers beschikbaar die opvolging kunnen geven aan ondersteuningsverzoeken en (automatische) inbraakalarmering. Ter plaatse handelen wij een alarm vakkundig af. Dit kan zijn door de hulpdiensten (politie) te waarschuwen, of door een technische storingsdienst aan te sturen om de situatie te stabiliseren. Van iedere melding ontvangt u een rapportage.


Wilt u meer weten over onze diensten? Bel ons dan gerust of vul het contactformulier in.

 

"Veiligheid is onze missie, zorg onze passie"